Z BARVICAMI DO NASMEHA

DOBRODELNA AKCIJA V SODELOVANJU Z JOLLY SLOVENIJA

Vsako pomlad krepimo ustvarjalnost otrok in barvamo njihove nasmehe.

V aprilu in maju tradicionalno pripravljamo oglasno kampanjo z nazivom Festival šolskih torb, skozi katero predstavljamo bogato ponudbo naših šolskih torb in nahrbtnikov ter šolskih potrebščin. Nepogrešljiv del le-te je dobrodelna akcija Z barvicami do nasmeha v sodelovanju z blagovnima znamkama likovnih potrebščin Jolly in lepil Uhu. Izvedba v letu 2022 je bila že četrta zapored.

Kako poteka naša najbolj barvita dobrodelna aktivnost? Vsako leto v aprilu in majo povabimo stranke v svoje poslovalnice Office&More in Bags&More in v spletno papirnico www.go2school.com, kjer jim na posebno privlačen način predstavimo ponudbo likovnih potrebščin Jolly in lepil Uhu. Otroke, malčke v vrtcih in šolarje pa povabimo, da na čim bolj kreativen način pobarvajo pobarvanko šolske torbe – tako, da prikažejo svojo sanjsko šolsko torbo. Te pobarvanke nato prilepijo na naše velikanske izložbene table in nam tako pomagajo soustvariti zares posebne izložbe. Nujen del likovne kreativnosti so tudi dobri pripomočki, kot so barvice Jolly za barvanje pobarvank in lepila Uhu. 

Dobrodelna aktivnost poteka tako, da starše nagovarjamo k nakupu kompleta barvic Jolly, pri tem pa se kot podjetje zavežemo, da bomo njihov nakup izenačili in en enak komplet barvic namenili v dobrodelni sklad. Naš cilj je bilo zbrati skupno vsaj 500 kompletov barvic Jolly, kar nam je tudi uspelo. Zbrana barvice smo že donirali dobrodelni organizaciji Zveza prijateljev mladine Slovenije, ta pa jih je namenila programu Eno srce – POLNA ŠOLSKA TORBA.

 

Bags&Office and More Ribnica

Office and More Zagorje

Bags&Office and More Velenje

Office and More Ruski car

Office and More Prevalje