O NAS

O PODJETJU ACRON IN O KRONCA.SI

V podjetju Acron, d.o.o., verjamemo, da dobro delo bogati tudi tistega, ki podarja. Zato že več let pripravljamo različne dobrodelne aktivnosti, s katerimi vsaj kanček pripomoremo k lepšemu vsakdanu otrok, družin in posameznikov iz naših okolij.

Spletni portal kronca.si je namenjen predstavitvi naših najvidnejših dobrodelnih dejavnosti: natečajema Rišem/Pišem za prijatelja in Zamaškonjam, dobrodelnim akcijam Z barvicami do nasmeha v sodelovnju z Jolly Slovenija, Darilo za prijatelja, Pokloni zvezek v sodelovanju s Slovensko karitas, Ne zavrzi oblek ohrani planet v okviru Eko šole, Drugačne nogavičke za posebne junake (zbiranje sredstev za družine z otroki z Downovim sindromom), Roza oktober (osveščanje o raku dojk in zbiranje sredstev za združenje Europa Donna).

Prav tako se želimo preko portala še bolje povezati z dobrodelnimi organizacijami, šolami, vrtci in drugimi zavodi ter poenostaviti postopke prijav in komunikacije.

S ČIM SE UKVARJAMO?

Podjetje Acron d.o.o., je prepoznavno po papirnicah Office&More, galanterijah Bags&More ter spletni papirnici Go2School.com. Poleg modne galanterije, potovalnega in darilnega programa nudimo širok šolski program. V zadnjih letih smo se osredotočili na lastne blagovne znamke za šolo: ABC123, Rucksack Only in Skul Vajb, prav tako pa zastopamo priznane blagovne znamke Step by Step in Coocazoo za osnovnošolce ter Dakine, Eastpak in Fjallraven za dijake in študente. V papirnicah Office&More in spletni papirnici Go2School.com nudimo celoten izbor šolskih in pisarniških potrebščin po dostopnih cenah, kupce pa skozi vse leto razveseljujemo z odličnimi akcijskimi ugodnostmi. Smo tudi uradni distributer za priznana pisala PILOT v Sloveniji.

Letos smo lansirali ekskluzivno šolsko kolekcijo Ajkulekšn v sodelovanju s poznanim komikom Goranom Hrvaćaninom oz. Gojkom Ajkulo, v letih 2020 in 2021 pa tudi kolekcijo LD7 by Rucksack Only z najbolj prepoznavnim slovenskim športnikom Luko Dončićem. Galanterije Bags&More so prepoznavne po ponudbi ženskih torbic, denarnic, moških torb in dodatkov. Odlično smo založeni s potovalno opremo, tj. kovčki in potovalnimi torbami in dodatki Travel&More (naša znamka), Roncato, Reisenthel in drugimi, kupci pa nas radi obiščejo še zaradi odličnega nabora daril za vse priložnosti. V zadnjih letih smo v svoj asortima dodali več svetovno priznanih modnih znamk ženske in moške galanterije, kot so LIU JO, Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Picard, Desigual, Zwei in druge.