NOVOST: Koledar 2022 Rišem/Pišem za prijatelja

Edini takšen na trgu in zato še posebno prisrčen.

To je unikaten koledar umetniških del slovenskih šolarjev, malčkov in dijakov!

Kreativno dobrodelni natečaj Rišem/Pišem za prijatelja že peto leto zapored vse bolj množično navdušuje mlade likovne in literarne umetnike, ki ustvarjajo na določene tematike in s svojim izdelkom tekmujejo za potisk na platnicah šolskih zvezkov.

Vsako leto organizator natečaja, podjetje Acron, d.o.o., s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno papirnico Go2School.com, izbere po 6 likovnih in literarnih del, ki nato krasijo platnice šolskih zvezkov, sredstva od prodaje le-teh pa nameni dobrodelni organizaciji, mladim umetnikom in šolam.

Letos pa smo se prvič odločili, da nekaj čudovitih del uporabimo še za nekaj novega, zelo posebnega – stenski koledar za leto 2022! 

Koledar je že ugledal luč sveta, zato vas vabimo, da ga izberete za svojega spremljevalca, ki vam bo lepšal vse leto 2022. 

Zakaj kupiti ravno koledar Rišem/Pišem za prijatelja 2022?

  • Ker 1 € od vsakega prodanega izvoda mi podarimo Rdečemu križu Slovenije.
  • Ker je izjemno ugoden: le 3,99 € za priročen stenski koledar velikosti A4.
  • Ker je lahko unikatno, srčno darilo za bližnje in prijatelje
  • Ker je odlično poslovno darilo za poslovne partnerje, šole, občine, saj s koledarjem okrepite poslovne odnose, obenem pa donirate Rdečemu križu.
  • Ker vam bodo otroške risbe in zapisi lepšali vse leto.

O natečaju RIŠEM/PIŠEM ZA PRIJATELJA

Kreativno-dobrodelni natečaj s petletno tradicijo združuje otroško ustvarjalnost in dobrodelnost. Vsako leto se na razpis prijavi več tisoč otrok (malčkov, osnovnošolcev, srednješolcev in šolarjev iz šol za otroke s posebnimi potrebami), ki ustvarjajo po vnaprej določene tematike.